Elektronica behuizing

Elektronica behuizing

Intelectric Assembly Technologies treedt onder andere op als leverancier van elektronica behuizingen. Onze dynamische en snelgroeiende organisatie is ingedeeld in drie werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Laatstgenoemde richt zich op het assembleren van halffabricaten. Het bewerken van kunststof en polycarbonaat behuizingen voor elektronica vallen hieronder. Dankzij onze specialisatie op dit gebied kunnen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen.

Elektronica behuizing van Intelectric Assembly Technologies

​Alle elektronica heeft een behuizing nodig. Deze beschermt de onderdelen en maakt optimaal gebruik mogelijk. Bovendien zorgt het voor een betere uitstraling, aangezien onderdelen netjes worden weggewerkt. Intelectric Assembly Technologies levert en bewerkt kunststof en polycarbonaat behuizingen voor elektronica. Bij bewerking kunt u onder andere denken aan het maken van sparingen in de behuizing. Het kost te veel tijd en geld om dit handmatig te doen en daarom kunnen wij door onze geautomatiseerde freesrobot laten uitvoeren.

Contact opnemen

Als u ons, elektronica behuizing wilt laten leveren of bewerken, kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers van de werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies. Deze zal dan de mogelijkheden met u bespreken. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar +31 88-1111888. Zo kunnen wij snel aan de slag met het leveren of bewerken van uw elektronica behuizing.

Andere bezoekers bekeken ook: