Glasvezel kabels

Glasvezel kabels

Glasvezel kabels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van data, telecommunicatie en multimedia. De netwerkinfrastructuur wordt bepaald door de kabels die worden gebruikt. Glasvezel kabels zijn in korte tijd zeer populair geworden, omdat ze in staat zijn om snel en betrouwbaar signalen over grote afstanden te verzenden.

Productie en aanleggen van glasvezel kabels

​Onze organisatie bestaat uit drie werkmaatschappijen, waaronder Intelectric Assembly Technologies. Deze is verantwoordelijk voor de assemblage en productie van onder andere kabels en systeem- en patchkasten. Wij kunnen voor u glasvezel kabels leveren met een door u gewenste connector. Als u wilt, is prefabricage van uw complete infrastructuur ook mogelijk. Op basis van bouwtekeningen kunnen wij voor u op locatie de aansluitingen inmeten. Vervolgens worden de glasvezel kabels gemaakt, gelabeld en afgemonteerd. Wij leveren onze kabels altijd in kabelbundels af in speciaal verrijdbare trolleys. Deze worden vervolgens door onze monteur of door u zelf op locatie aangebracht.

Deskundige glasvezelmonteurs

Wij hebben alle knowhow en apparatuur in huis om op grote schaal glasvezel te kunnen leggen. Wij hebben deskundige monteurs in dienst die over de juiste certificaten beschikken en continu worden bijgeschoold. Daarnaast zijn wij al vroeg begonnen met het investeren in geschikte apparatuur, bijvoorbeeld speciaal voor glasvezeltechnieken ingerichte bedrijfsauto’s. Wilt u graag een van onze monteurs inschakelen voor het aanleggen van glasvezel kabels? Bel dan naar +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: