Netwerkbekabeling aanleggen

Netwerkbekabeling aanleggen

Intelectric Network Solutions helpt u graag als u netwerkbekabeling wilt laten aanleggen. Wij zijn specialist op het gebied van netwerkinfrastructuren. Intelectric Network Solutions voert diverse werkzaamheden uit om netwerkinfrastructuren aan te leggen en te verbeteren. Daarnaast hebben wij nog twee andere werkmaatschappijen: Intelectric Projectmontage voor de montage van onder andere railkoker- en kabeldraagsystemen en Intelectric Assembly Technologies voor assemblage van halffabricaten.

Netwerkbekabeling aanleggen: laat het aan Intelectric Network Solutions over

Intelectric Network Solutions richt zich op het ontwerpen, adviseren, implementeren en onderhouden van netwerkinfrastructuren. Onze netwerkinfrastructuren zijn geschikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Wij kunnen dus ook netwerkbekabeling voor u aanleggen. Wij maken hierbij gebruik van UTP, STP, FTP of PiMF netwerkbekabeling van gerenommeerde merken. Wij kunnen de netwerkbekabeling niet alleen aanleggen, maar ook certificeren. Uiteraard leggen wij categorie 5e , 6, 6A en 7 bekabeling aan.

Glasvezel laten aanleggen

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van netwerkbekabeling is de opkomst van glasvezel. Wij investeren al jaren in glasvezel en kunnen onszelf dan ook met recht een glasvezelspecialist noemen. Onze monteurs kunnen gemakkelijk en snel glasvezelkabels aanleggen en afmonteren. Als u meer wilt weten over onze diensten of graag netwerkbekabeling wilt laten aanleggen door ons, kunt u bellen naar +31 88-1111888. Wij maken dan graag een afspraak met u om alle werkzaamheden rondom de aanleg van netwerkbekabeling met u vast te leggen.

Andere bezoekers bekeken ook: