Projectmontage

Intelectric Projectmontage is een montagebedrijf wat zich richt op de elektrotechnische installatiemarkt en uitsluitend werkt in opdracht van installateurs en systeemleveranciers met een bewust uitbestedingsbeleid.

Als montagepartner zijn wij de nummer één partner als het gaat om de montage van kabeldraagsystemen, spanningsrail en verhoogde soluflex vloeren. Wij bieden onze opdrachtgevers de zekerheid van kwaliteit en productie.

Wij werken bij voorkeur vroegtijdig samen in een project en brengen graag onze ervaring al in als het project zich nog in de ontwerpfase bevindt. Op basis van een offerte met calculatie nemen wij tegen een vaste prijs projecten aan.

Projectbegeleiding
Op al onze werken is de montageleider het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De voortgang, kwaliteit van de uitvoering en de productie wordt op basis van periodiek overleg met de opdrachtgever doorgenomen. Intelectric Projectmontage heeft uiteraard een VCA-certificering en investeert doorlopend in het veilig werken van haar medewerkers.

Geografische spreiding
Door de geografisch spreiding van onze montageteams kunnen wij u bedienen in heel Nederland en België. Onze montageteams zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Bram Vermeeren
Smeva vlees
Erasmus Willemsen