Verhoogde computervloeren

Verhoogde computervloeren worden vaak aangelegd in datacenters omdat hier veel servers worden geplaatst. Verhoogde computervloeren zijn antistatisch en de ruimte onder de vloer kan gebruikt worden om koude lucht te verplaatsen zodat de ruimte gekoeld kan worden. Ook eventueel de elektrotechnische en databekabeling onder de vloer aangebracht worden. Intelectric Projectmontage kan voor u een verhoogde computervloer aanbrengen.

Hoe zien verhoogde vloeren eruit?

Verhoogde vloeren zien er in principe normaal uit. U kunt zelfs uit meerdere tegels kiezen om te laten plaatsen. Zo kunt u bij Intelectric Projectmontage kiezen voor de bekende 600×600 tegels op een frame of 225×225 stalen Soluflex tegels. Wij bieden u altijd tegels die passen in de ruimte. De tegels rusten op staanders. De tegels kunnen gemakkelijk worden weggehaald als er bekabeld moet worden. Alle verhoogde computervloeren worden aangelegd door monteurs van onze werkmaatschappij Intelectric Projectmontage.

Overige werkzaamheden

Bent u benieuwd naar onze overige werkzaamheden naast het plaatsen van verhoogde computervloeren? Het aanbod van onze drie werkmaatschappijen Intelectric Projectmontage, Intelectric Network Solutions en Network Assembly Technologies is zeer divers. U vindt meer informatie op onze website of u kunt bellen naar +31 88-1111888. Als u interesse heeft om verhoogde computervloeren aan te laten leggen of ons in te schakelen voor een andere dienst, kunt u ook gelijk een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Andere bezoekers bekeken ook: