Busbar monteren

Een monteur van Intelectric Projectmontage komt graag bij u langs om een busbar te monteren. Dit is specialistisch werk dat u beter overlaat aan een deskundige monteur. Deze vindt u zeker bij Intelectric uit Eersel. Al onze monteurs hebben de juiste opleiding gevolgd, veel praktijkervaring en zijn in het bezit van de juiste diploma’s.

Busbar monteren: hoe werkt het?

Een busbar wordt ook wel een railkoker genoemd. Het is onderdeel van een groter systeem dat de energievoorziening in een gebouw verzorgt. Busbarsystemen worden vaak gebruikt in de utiliteit, infra, industrie en datacenters. Een busbar is een koperen of aluminium geleider met een plaatstalen behuizing. Het koper of aluminium zorgt voor goede geleiding van de elektriciteit. Het monteren van een busbar is een klus die wordt uitgevoerd door de monteurs van de werkmaatschappij Intelectric Projectmontage. De monteurs die werkzaam zijn binnen de werkmaatschappij hebben veel ervaring met het monteren van busbars en garanderen veiligheid.

Benader ons voor hulp

We nemen als telematica installateur naast het monteren van een busbar ook de montage van kabeldraagsystemen, zonnepanelen, lichtlijnen en montage en kantelmasten op ons. Wij monteren een busbarsysteem in de range van 25 Ampère tot 5000 Ampère. Bel nu +31 88-1111888 voor het maken van een afspraak.