Schakelkast maken

Intelectric Assembly Technologies is de geschikte organisatie om een schakelkast te laten maken. Onze organisatie is onderverdeeld in vier werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Cabling Solutions en Intelectric Assembly Technologies. Laatstgenoemde is onder andere verantwoordelijk voor de assemblage van schakelkasten.

Een schakelkast maken: seriematige assemblage

Een schakelkast is een metalen, roestvrijstalen, kunststof of aluminium kast waarin elektronische componenten zitten. U vindt ze op straat of aan een muur en ze worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld elektriciteit of kabel- en telefonieverbinding. Intelectric Assembly Technologies verzorgt seriematige assemblages van installaties en apparaten, waaronder ook schakelkasten. Wij assembleren diverse onderdelen tot halffabricaat of zelfs tot eindproduct. Wij maken geregeld een schakelkast voor bijvoorbeeld elektro-, koel- en luchttechniek en netwerkomgevingen.

Inkoopvoordeel

Naast het maken van een schakelkast, kunnen wij ook metalen, roestvrijstalen, kunststof en aluminium kasten inkopen. Dit doen wij bij door ons geselecteerde leveranciers, waardoor wij inkoopvoordeel krijgen. Zo bespaart u op uw totale investering. Wij verzorgen ook graag de opslag en levering van uw schakelkast. Bel voor meer informatie naar +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: