Verhoogde vloer maken

Als er computers in een ruimte worden gebruikt, is een verhoogde vloer wenselijk. Intelectric Projectmontage neemt deze klus graag op zich. Wij zijn specialist als het gaat om het plaatsen van diverse systemen en het aanleggen van verhoogde computervloeren.

Intelectric Projectmontage: een verhoogde vloer laten maken

Een verhoogde vloer wordt geplaatst in ruimtes waar veel computers worden gebruikt, bijvoorbeeld kantoorruimtes, klaslokalen, computerruimtes of datacenters. Onder de verhoogde vloer is ruimte voor bekabeling van de computers. De vloer bestaat uit tegels. Intelectric Projectmontage kan diverse tegels plaatsen. Een deskundige monteur van ons kan voor u snel en kwalitatief een verhoogde vloer aanbrengen in iedere gewenste ruimte.

Overige werkmaatschappijen

Wij kunnen meer dan het maken van een verhoogde vloer of het produceren en plaatsen van systemen. Wij hebben nog drie andere werkmaatschappijen, namelijk Intelectric Network Solutions, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions. Deze verzorgen onder meer de aanleg van netwerkinfrastructuren en assemblage van halffabricaten. Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden, kunt u bellen naar +31 88-1111888. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze medewerkers als u zeker weet dat u ons wilt inschakelen om een verhoogde vloer aan te brengen.

Andere bezoekers bekeken ook: