Verhoogde vloer maken

Als er computers in een ruimte worden gebruikt, is een verhoogde vloer laten maken wenselijk. Intelectric Projectmontage uit Eersel neemt deze klus graag op zich. Wij zijn specialist als het gaat om het plaatsen van diverse systemen en het aanleggen van verhoogde computervloeren. Een deskundige monteur van ons kan voor u snel en kwalitatief een verhoogde vloer maken in iedere gewenste ruimte.

Intelectric Projectmontage: een verhoogde vloer laten maken

Een verhoogde vloer computervloer wordt geplaatst in ruimtes waar veel computers worden gebruikt, bijvoorbeeld kantoorruimtes, klaslokalen, computerruimtes of datacenters. Onder de verhoogde vloer is ruimte voor bekabeling van de computers. De vloer bestaat uit tegels. Intelectric Projectmontage kan diverse tegels plaatsen. Wij kunnen meer dan het maken van een verhoogde vloer of het produceren en plaatsen van systemen. Wij hebben nog drie andere werkmaatschappijen, namelijk:

Deze verzorgen onder meer de aanleg van netwerkinfrastructuren en assemblage van halffabricaten.

Bel gerust voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Bel dan gerust naar +31 88-1111888 of stuur een e-mail naar info@intelectric.nl. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze medewerkers als u zeker weet dat u ons wilt inschakelen om een verhoogde vloer te maken.