PROJECTMONTAGE

Intelectric Projectmontage is een montagebedrijf wat zich richt op de elektrotechnische installatiemarkt en uitsluitend werkt in onderaanneming van installateurs en systeemleveranciers met een bewust uitbestedingbeleid.

Wij werken het liefst samen vanaf het ontstaan van het project en brengen onze ervaring al in als het project in de ontwerpfase zit. Op basis van een offerte met calculatie nemen wij tegen een vaste prijs aan gebaseerd op standaard eenheidsprijzen.

Projectbegeleiding

Op al onze werken is de montageleider het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De voortgang, kwaliteit van de uitvoering en de productie wordt op basis van wekelijks overleg met de opdrachtgever doorgenomen.

Het bedrijf heeft uiteraard een VCA certificering en investeert doorlopend in het veilig werken van haar medewerkers.

Geografische spreiding

Door de geografisch spreiding van de montageteams kunnen wij u landelijk bedienen. De montageteams zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant.

Andere bezoekers bekeken ook:

Slijpen projectmontage
Kabelgoot projectmontage
Werken op hoogte Intelectric Projectmontage

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.