Koper- en glasvezelkabels

Koper- en glasvezelkabels

Een goede infrastructuur voor data, telecommunicatie en multimedia toepassingen is zo sterk als zijn zwakste schakel.

Door gebruikers wordt in de regel veel geld geïnvesteerd voor de aanleg van een netwerkinfrastructuur maar wordt bij het activeren van de apparatuur bespaard op de benodigde patchkabels en aansluitsnoeren.
Veelal worden hier kabels voor aangeschaft met een inferieure kwaliteit.

Binnen ons eigen assemblagebedrijf zijn wij in staat alle soorten patch-, en aansluitsnoeren te produceren in de door u gewenste lengte en kleur. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen terecht voor alle soorten koperkabels maar zijn wij ook in staat om glasvezel patchkabels te leveren voorzien van de door u gewenste connector.

Ook voor de prefabricage van uw complete infrastructuur bent u bij Intelectric Assembly Technologies aan het juiste adres. Aan de hand van de door u beschikbaar gestelde bouwtekeningen worden op locatie de aansluitingen ingemeten. Intern worden de kabels op lengte gemaakt, gelabeld en 1-, of 2-zijdig naar wens afgemonteerd. De kabelbundels worden op de juiste manieren door ons in speciaal verrijdbare trollys verpakt en op het gewenste moment op de locatie afgeleverd.

Uw, of onze montagemedewerkers, kunnen de voorgefabriceerde kabelbundels op locatie eenvoudig aanbrengen. Middels prefabricage kan de installatietijd op een project aanzienlijk worden verkort.

Andere bezoekers bekeken ook: