FIBER SOLUTIONS

Intelectric Fiber Solutions is een van onze nieuwste uitbreidingen en is ontstaan uit de passie en ambitie om ons verder te specialiseren in ondergrondse glasvezeltechnieken. 

Bedrijven zijn veelal afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Met glasvezelinfrastructuren kunnen stabiele verbindingen worden gelegd over lange afstanden. Zo doet de afstand van de wijkcentrale tot aan het bedrijf geen afbreuk aan de snelheid van het internet.

Intelectric heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de glasvezeltechniek, voorheen vanuit Intelectric Network Solutions. Inmiddels hebben we een mooi netwerk aan samenwerkingen en opdrachtgevers opgebouwd welke toonaangevend zijn voor ondergrondse projecten en in de openbare infrastructuur.

Waarom Intelectric Fiber Solutions?

Wij leveren een betrouwbare verbinding met een scherp oog voor detail en een focus op efficiëntie en bieden het complete proces aan. Van ondergronds kabels lassen tot het inpandig kabels leggen en/of blazen, apparatuur plaatsen en afmonteren.

 

Daarnaast beschikken we over lasbussen welke voorzien zijn van montage en meetapparatuur waardoor wij alle soorten glasvezelverbindingen af kunnen monteren. Dankzij onze diverse blaastools, kunnen we indien nodig ook ‘nieuwe’ glasvezelkabels blazen.

Wil je meer informatie over onze glasvezelwerkzaamheden of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Intelectric Fiber Solutions

Glasvezelkabels
Assemblage hoogwerkerkast
Meting bij patchkast

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.