Kabelgootmontage

Kabelgootmontage

Voor kabelgootmontage bent u bij Intelectric Projectmontage aan het juiste adres. Wij kunnen voor u verschillende systemen en toebehoren monteren. Onze organisatie is onderverdeeld in drie verschillende werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Als u kiest voor onze diensten bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit is te danken aan onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van techniek.

Kabelgootmontage: vlekkeloos wegwerken van kabels

Intelectric Projectmontage is specialist op het gebied van kabeldraagsystemen. Voorbeelden hiervan zijn:
♦ Kabelgoten;
♦ Kabelladers;
♦ Wandgoten;
♦ Draadgoten;
♦ Vloergoten.
Niet iedereen kan kabelgoten of andere kabeldraagsystemen monteren. Voor een voortreffelijke kabelgootmontage dient u een deskundige monteur in te huren. Intelectric Projectmontage biedt u de mogelijkheid een dergelijke monteur in te huren.

Montageleider inhuren

Als de kabelgootmontage onderdeel is van een bouwproject, kunt u ons ook voor andere werkzaamheden inschakelen. Wij sturen dan een montageleider die als aanspreekpunt dient voor de opdrachtgever. Ook waarborgt hij de voortgang, kwaliteit en uitvoering van onze werkzaamheden en overlegt hij deze met de opdrachtgever. Wilt u meer informatie over onze diensten? Bel dan gelijk naar +31 88-1111888. Wij kunnen u dan meer vertellen over de werkzaamheden van Intelectric Projectmontage of een afspraak met u maken om de mogelijkheden met u te bespreken.

Andere bezoekers bekeken ook: