Kabelgootmontage

Voor kabelgootmontage schakelt u een kabelgootmonteur van Intelectric Projectmontage uit Eersel in. Onze kabelgootinstallateur kan voor u verschillende systemen en toebehoren monteren. Onze organisatie is onderverdeeld in vier verschillende werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Cabling Solutions en Intelectric Assembly Technologies.

Kabelgootmontage: vlekkeloos wegwerken van kabels

Als u kiest voor onze diensten als telematica-installateur omtrent kabelgootmontage, krijgt u te maken met een kabelgootmonteur van Intelectric Projectmontage. Hierbij bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dit is te danken aan onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van kabelgootmontage. U schakelt een kabelgootinstallateur van ons bedrijf dan ook in voor:

  • Kabelgoten
  • Kabelladers
  • Wandgoten
  • Draadgoten
  • Vloergoten

Wij zijn de specialist op het gebied van kabelgootmontage en kabeldraagsystemen.

Wij beschikken over vakkundige kabelgootmonteurs
Niet iedereen kan zomaar kabelgoten, kabeldraagsystemen of kabels zelf monteren. Voor een voortreffelijke kabelgootmontage dient u een deskundige kabelgootmonteur in te huren. Als de kabelgootmontage onderdeel is van een bouwproject, kunt u ons ook voor andere werkzaamheden inschakelen. Wij sturen dan, in plaats van een kabelgootmonteur, een montageleider, die als aanspreekpunt dient voor de opdrachtgever. Ook waarborgt de kabelgootinstallateur de voortgang, kwaliteit en uitvoering van onze werkzaamheden, zoals het aanleggen van bekabeling. Daarnaast overlegt hij met de opdrachtgever.

Schakel nu een montageleider in

Wij bieden u de mogelijkheid om een dergelijke kabelgootinstallateur in te huren. Wilt u meer informatie over onze diensten als kabelgootinstallateur of montageleider? Bel dan direct naar +31 88-1111888. Wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden van Intelectric Projectmontage of maken een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.