Kabel montage

Kabelmontage dient altijd door een professional te worden uitgevoerd. Zo weet u zeker dat de kabels van goede kwaliteit zijn en dat de bekabeling betrouwbaar is aangelegd. Daarom laat u  kabelassemblage uitvoeren door Intelectric Assembly Technologies uit Eersel. Wij hebben verschillende werkmaatschappijen, die ieder voor andere werkzaamheden verantwoordelijk zijn. Onze kabelmontage op locatie wordt verzorgd door Intelectric Network Solutions.

Kabelmontage: prefabricage en aanleg van kabels

Intelectric Assembly Technologies is niet alleen in te schakelen voor kabelmontage, maar ook voor prefabricage. Onze glasvezelengineer komt dan eerst op locatie langs om de aansluitingen in te meten. Vervolgens worden de kabels op lengte gemaakt, gelabeld en één- of tweezijdig afgemonteerd. Daarna levert de monteur de kabels af op locatie en desgewenst installeert onze glasvezeltechniekmonteur deze voor u. De installatietijd op locatie wordt aanzienlijk ingekort dankzij prefabricage. U kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten kabels waaronder diverse koperkabels en glasvezel kabels.

Schakel ons in voor de montage van railkoker- en kabeldraagsystemen

Wij hebben een werkmaatschappij die verantwoordelijk is voor projectmontage, namelijk Intelectric Projectmontage. Deze werkmaatschappij is onder andere verantwoordelijk voor het installeren van kabeldraagsystemen. Zo kunt u de bekabeling gemakkelijk wegwerken. Bel naar +31 88-1111888 voor meer informatie over kabelmontage. U kunt ook een afspraak maken met een van onze medewerkers.