Kabel montage

Kabel montage

Kabel montage moet altijd door een professional worden uitgevoerd. Zo weet u zeker dat de kabels van goede kwaliteit zijn en dat de bekabeling betrouwbaar is aangelegd. U kunt kabel assemblage laten uitvoeren door Intelectric Assembly Technologies. Wij hebben verschillende werkmaatschappijen, die ieder voor andere werkzaamheden verantwoordelijk zijn. Onze kabel montage op locatie wordt verzorgd door Intelectric Network Solutions.

Kabel montage: prefabricage en aanleg van kabels

Intelectric Assembly Technologies is niet alleen in te schakelen voor kabel montage, maar ook voor prefabricage. Onze engineer komt dan eerst op locatie langs om de aansluitingen in te meten. Vervolgens worden de kabels op lengte gemaakt, gelabeld en één- of tweezijdig afgemonteerd. Daarna levert de monteur de kabels af op locatie en desgewenst installeert een monteur van Intelectric Network Solutions deze voor u. De installatietijd op locatie wordt aanzienlijk ingekort dankzij prefabricage. U kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten kabels waaronder diverse koperkabels en glasvezel kabels.

Montage van railkoker- en kabeldraagsystemen

Wij hebben ook een werkmaatschappij die verantwoordelijk is voor projectmontage, namelijk Intelectric Projectmontage. Deze werkmaatschappij is onder andere verantwoordelijk voor het installeren van kabeldraagsystemen. Zo kunt u de bekabeling gemakkelijk wegwerken. Voor meer informatie over kabel montage belt u naar +31 88-1111888. U kunt ook een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Andere bezoekers bekeken ook: