Railkokers

Railkokers worden ook wel busbars genoemd en dienen om elektriciteit te geleiden. Ze worden veel gebruikt als onderdeel van de energievoorziening voor bijvoorbeeld datacenters of in de utiliteit. Het zijn dikke strips of holle buizen van geleidende materialen, zoals koper. Ze worden bevestigd in een verdeelinstallatie of een andere elektrische installatie. Soms zijn ze voorzien van aanrakingsveilige aftakopeningen. Deze zijn geschikt voor de aansluiting van aftakkasten of stroomafnemers.

De montage van railkokers

De montage van railkokers moet worden over gelaten aan daarvoor getrainde monteurs. Onze organisatie heeft deze monteurs in dienst. Zij werken voor de werkmaatschappij Intelectric Projectmontage. Zij zijn goed opgeleid, hebben veel ervaring en hebben allen een VCA-certificaat. Zij kunnen dus kwalitatief en veilig te werk gaan. Zowel bekende systeemleveranciers als elektrotechnische installatiebedrijven kunnen gebruik maken van onze montageservice voor railkokers. Onze monteurs kunnen worden ingehuurd voor het monteren van railkokers van 25 Ampère tot 5000 Ampère.
​​

Contact opnemen

Als u railkokers wilt laten monteren of meer wilt weten over deze en andere montagewerkzaamheden van Intelectric Projectmontage, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer +31 88-1111888. Wij maken graag een afspraak met u om meer te vertellen over onze werkzaamheden en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Andere bezoekers bekeken ook: