Railkokers

Railkokers worden ook wel busbars genoemd en dienen om elektriciteit te geleiden. Ze worden veel gebruikt als onderdeel van de energievoorziening voor bijvoorbeeld datacenters of in de utiliteit. Het zijn dikke strips of holle buizen van geleidende materialen, zoals koper. Ze worden bevestigd in een verdeelinstallatie of een andere elektrische installatie. Soms zijn ze voorzien van aanrakingsveilige aftakopeningen. Deze zijn geschikt voor de aansluiting van aftakkasten of stroomafnemers. Intelectric uit Eersel helpt u graag bij het monteren van railkokers.

De montage van railkokers

De montage van railkokers moet worden over gelaten aan daarvoor getrainde monteurs. Onze organisatie heeft deze monteurs in dienst. Zij werken voor  onze werkmaatschappij Intelectric Projectmontage. Zij zijn goed opgeleid, hebben veel ervaring en hebben allen een VCA-certificaat. Zij gaan kwalitatief en veilig te werk. Zowel bekende systeemleveranciers als elektrotechnische installatiebedrijven kunnen gebruik maken van onze montageservice voor railkokers. Onze monteurs zijn in te huren voor het monteren van railkokers van 25 Ampère tot 5000 Ampère en het aanleggen van spanningsrailsystemen.

Neem gemakkelijk contact met ons op

Wilt u railkokers laten monteren of meer weten over deze en andere montagewerkzaamheden van Intelectric Projectmontage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 88-1111888. Wij maken graag een afspraak met u om meer te vertellen over onze werkzaamheden en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.