Glasvezeltechnieken

Glasvezeltechnieken

In de maatschappij waarin wij leven, wonen en werken neemt de behoefte aan telematica-, en multimediadiensten razendsnel toe. De diensten vereisen een enorme bandbreedte en deze behoefte neemt het komende decennium alleen maar toe. Om aan deze behoefte te blijven voldoen en om lange afstanden te overbruggen wordt glasvezel toegepast.

Echter het aanleggen, blazen en afmonteren van glasvezelbekabeling is slechts voorbehouden aan deskundige en vakbekwame glasvezelengineers. Een onjuist afgemonteerde verbinding zal tot zeer grote problemen van de communicatie leiden.

Intelectric is één van de weinige installatiebedrijven in Nederland die jaren geleden al heeft geïnvesteerd in de knowhow en apparatuur om glasvezelbekabeling aan te brengen en af te monteren.
Al onze glasvezelengineers hebben de benodigde certificaten behaald, worden continue bijgeschoold en zijn uitgerust met een speciaal voor glasvezeltechnieken ingerichte bedrijfsauto. In deze auto’s kan te allen tijde op een veilige, schone en verwarmde werkplek glasvezelkabels worden afgemonteerd middels diverse technieken.

Indien het noodzakelijk is om voor het aanbrengen van glasvezelkabels civieltechnische werkzaamheden uit te voeren, dan werken wij samen met een speciaal hiervoor geselecteerde businesspartner.

Of glasvezelkabels nu binnen of buiten aangebracht en gemonteerd dienen te worden, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring. Voor ons maakt het merk en type van de glasvezelbekabeling niet uit. Wij leveren iedere door ons gemonteerde verbinding af met een demping-, of een OTDR meetrapport.

De keuze is aan u!

Andere bezoekers bekeken ook: