Bekabeling aanleggen

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bekabeling aanleggen en helpen u met onze expertise graag vooruit. Wij garanderen u dan ook altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit voor, gedurende en na onze werkzaamheden. Afhankelijk van de hulp die u nodig heeft, kunt u een van onze vier afdelingen inschakelen. Voor het aanleggen van bekabeling, bent u bij Intelectric uit Eersel aan het juiste adres.

Bekabeling aanleggen: wat moet er gebeuren?

Wanneer u bekabeling wilt gaan aanleggen, zijn er een aantal zaken waar u over na moet denken. Om wat voor netwerk gaat het? En welke kabels wilt u gebruiken? Wij hebben een divers aanbod aan kabels, variërend van koperkabels tot glasvezelkabels. Al onze kabels worden voor u afgemonteerd en aangelegd door de werkmaatschappij Intelectric Network Solutions. Ook wanneer er bekabeling op grote schaal moet worden aangelegd voor het verzenden van communicatiesignalen, is het noodzakelijk Intelectric Network Solutions in te schakelen. Deze werkmaatschappij is gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, implementeren en onderhouden van netwerkinfrastructuren voor bedrijven. Deze zijn geschikt voor zowel data-, spraak- als multimediatoepassingen.

Bel ons gerust voor hulp

Wanneer u interesse heeft in een van deze diensten of u bekabeling door ons wil laten aanleggen, kunt u bellen naar +31 88-1111888 en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Ons team aan betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers helpt u graag vooruit. Neem daarom nu contact met ons op voor aanleggen van uw bekabeling.