Netwerk aanleggen voor uw bedrijf

Een netwerk laten aanleggen in uw bedrijf laat u doen door een professioneel installatiebedrijf zoals Intelectric Network Solutions uit Eersel. Wij hebben vier werkmaatschappijen, die allen gespecialiseerd zijn op een ander gebied: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Cabling Solutions en Intelectric Assembly Technology. Zoals de naam al verraadt, is de afdeling Intelectric Network Solutions verantwoordelijk voor het aanleggen van een netwerk binnen uw bedrijf.

Een netwerk laten aanleggen in uw bedrijf door Intelectric Network Solutions

Intelectric Network Solutions is specialist op het gebied van het leveren en installeren van netwerkinfrastructuren. Deze netwerkinfrastructuren zijn geschikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Wij voldoen hierbij aan alle nationaal en internationaal geldende normen. Wij werken met hoogwaardige producten en zijn getraind door de fabrikanten ervan. Daardoor zijn wij zeer goed in staat een netwerk in uw bedrijf aan te leggen met deze producten. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor:

Wij kunnen niet alleen een netwerkinfrastructuur ontwerpen en installeren, maar ook certificeren. Dit hebben wij onder andere al gedaan voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, overheid en semioverheid, gezondheidszorg en automatisering.

Schakel ons nu in voor een goedwerkende netwerkinfrastructuur

Een door Intelectric Network Solutions aangelegde netwerkinfrastructuur zal worden gemeten met de modernste meetapparatuur. Bel voor meer informatie naar +31 88-1111888. Ook kunnen wij een afspraak met u maken om te bespreken hoe we bij uw bedrijf een netwerk kunnen aanleggen.