Elektronica behuizing op maat

Bent u op zoek naar elektronica behuizing op maat? Dan bent u bij Intelectric Assembly Technologies uit Eersel aan het juiste adres. Wij zijn een vooruitstrevend, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, projectmontage en de assemblage van halffabricaten. Deze diensten zijn respectievelijk ondergebracht in de werkmaatschappijen Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions.

Elektronica behuizing op maat laten produceren of bewerken

Het produceren en bewerken van elektronica behuizing op maat valt onder de werkzaamheden van Intelectric Assembly Technologies. Wij leveren voor u zowel kunststof als polycarbonaat behuizingen. Wij maken de behuizing voor uw elektronica volledig op maat. Als het nodig is om de behuizing te bewerken, is dat ook mogelijk bij ons. Wij hebben een geautomatiseerde freesrobot die bijvoorbeeld de elektronica behuizing op maat kan voorzien van gaten in welke vorm of grootte dan ook. Dit zou handmatig een tijdrovende en dure klus zijn.

Bel voor het maken van een afspraak

Dankzij onze geautomatiseerde freesrobot is het produceren en bewerken van kunststof behuizing een zeer gemakkelijke klus die snel wordt uitgevoerd, tegen concurrerende tarieven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het leveren en bewerken van behuizingen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 88-1111888.