Network Solutions

Intelectric Network Solutions mag zich met recht specialist noemen als het gaat om het ontwerpen, adviseren, implementeren, installeren en onderhouden van netwerk infrastructuren ten behoeve van ICT omgevingen, computerruimtes en datacenters.

De netwerk infrastructuren welke wij leveren en installeren zijn geschikt voor zowel data-, spraak-, als multimediatoepassingen en voldoen aan alle geldende, nationaal en internationaal vastgelegde standaarden en normen.

Voor de distributie van deze verschillende communicatiesignalen maken wij gebruik van diverse soorten netwerkbekabeling van gerenommeerde merken waarvoor wij de benodigde certificaten in ons bezit hebben. Door de samenwerking met fabrikanten en leveranciers zijn wij in staat om alle bestaande A-merken te installeren en ook te certificeren.

Glasvezelinfrastructuren

Ook op het gebied van glasvezelinfrastructuren mogen wij ons met recht specialist noemen. Wij beschikken over lasbussen welke voorzien zijn van montage en meetapparatuur waardoor wij alle soorten glasvezelverbindingen af kunnen monteren. Verder beschikken wij over diverse blaastools zodat wij ook glasvezelkabels kunnen blazen.

Andere bezoekers bekeken ook:

Beedrijfsbureau Intelectric Network Solutions
Personeel Intelectric Solutions
Calculatie projectleiding overal

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.