Referenten

Legrand

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren.

Sinds 2012 werken Intelectric en Legrand Nederland al nauw samen aan verschillende projecten binnen de diverse disciplines van Intelectric. Het ontzorgen van de eindklant is het gezamenlijke doel. Door middel van het aanbieden van de totaaloplossing van Legrand Nederland, zie www.legrand.nl, is Intelectric in staat om een combinatie te creëren met hun service en onze producten. Denk aan assemblage en een installatie van ons dataconcept naar een werkende oplossing voor de klant. Dit betekent, dat wij elkaar perfect aanvullen met als resultaat een sterk partnership.

Een kleine greep uit de gezamenlijke projectreferenties: Haagse Hoge School (assemblage van zuilen), Radboud Bouwdeel S (montage railkoker), Arsenaal Delft (data installatie).
Sligro Food Group

Legrand Nederland B.V.
Frank de Vaan
Van Salmstraat 76
5281 RS Boxtel
www.legrand.nl
0411-653111

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.