Kunststof behuizing

Kunststof behuizing

Wilt u graag uw elektronica laten voorzien van een kunststof behuizing door een bedrijf in regio Eersel? Dit is mogelijk met behulp van de diensten van Intelectric Assembly Technologies. Wij verzorgen meerdere werkzaamheden op het gebied van onder andere netwerkinfrastructuren, glasvezeltechnieken, projectmontage en assemblage. Onze organisatie bestaat uit vier werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, garanderen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Kunststof behuizing voor uw elektronica door een specialist in Eersel

Intelectric Assembly Technologies is onze eigen assemblage-werkmaatschappij. Deze werkmaatschappij levert onder andere prefabkabels, systeemkasten en dergelijke. Daarnaast kunnen wij voor u systemen uitpakken en assembleren. Ook leveren en bewerken wij in Eersel zelf een kunststof behuizing voor uw elektronica. Dit wordt gedaan door onze eigen geautomatiseerde freesrobot. Dit maakt het mogelijk snel en kostenbesparend te werk te gaan. Wij kunnen daardoor op korte termijn leveren tegen concurrerende tarieven.

Laat ons de kunststof behuizing voor uw elektronica bewerken

Wij leveren niet alleen een kunststof behuizing voor uw elektronica, maar bewerken deze ook in Eersel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van gaten in de behuizing. Ook dit wordt gedaan door onze geautomatiseerde freesrobot. Als u interesse heeft in onze productie en maatwerk bewerking van de behuizing van kunststof voor uw elektronica, kunt u een afspraak met ons maken via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: