Kunststof behuizing

Kunststof behuizing

Wilt u graag uw elektronica voorzien van een kunststof behuizing? Dit is mogelijk met behulp van de diensten van Intelectric Assembly Technologies. Wij verzorgen meerdere werkzaamheden op het gebied van onder andere netwerkinfrastructuren, glasvezeltechnieken, projectmontage en assemblage. Onze organisatie bestaat uit drie werkmaatschappijen, genaamd Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen.

Intelectric Assembly Technologies: kunststof behuizing voor uw elektronica

Intelectric Assembly Technologies is onze eigen assemblage werkmaatschappij. Deze werkmaatschappij levert onder andere prefab kabels, systeemkasten en dergelijke. Daarnaast kunnen wij voor u systemen uitpakken en assembleren. Ook leveren en bewerken wij zelf kunststof behuizingen voor elektronica. Dit wordt gedaan door onze eigen geautomatiseerde freesrobot. Dit maakt het mogelijk snel en kostenbesparend te werk te gaan. Wij kunnen daardoor op korte termijn leveren tegen concurrerende tarieven.

Bewerken van kunststof behuizing voor uw elektronica

Wij leveren niet alleen kunststof behuizing voor uw elektronica, maar bewerken het ook. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het maken van gaten in de behuizing. Ook dit wordt gedaan door onze geautomatiseerde freesrobot. Als u interesse heeft in onze productie en bewerking van kunststof behuizing, kunt u een afspraak met ons maken via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: