Organisatie

Organisatie Intelectric

Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit drie werkmaatschappijen, welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialisme:

  • Intelectric Network Solutions
  • Intelectric Projectmontage
  • Intelectric Assembly technologies

Intelectric Network Solutions is een totaal installateur van zwakstroominstallaties en verzorgt zowel nationaal als internationaal turn-key projecten op het gebied van infrastructuren voor ICT-omgevingen. Ook voor de totaalinrichting van uw computerruimte en/of datacenter is Intelectric Network Solutions uw partner.

Intelectric Projectmontage is een mechanisch montagebedrijf wat zich volledig richt op de elektrotechnische installatiemarkt en uitsluitend werkt in opdracht van installateurs en systeemleveranciers. Specialisaties zijn onder andere het monteren van railkoker-, en kabeldraagsystemen.

Intelectric Assembly Technologies is inhouse gevestigd en is in staat om diverse onderdelen en halffabricaten te assembleren. Hierbij kunt u denken aan onder andere koper-, en glasvezelkabels, schakelkasten voor elektro-, koel- en luchttechniek, produceren en bewerken van kunststof behuizingen en codeerplaten, pre-staging en verpakkingswerkzaamheden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit

Door de specialisaties van deze drie werkmaatschappijen en de zeer ruime werkervaring zijn wij in staat de kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zowel voor, gedurende als na realisatie van projecten, te waarborgen. Momenteel werken er bij de drie werkmaatschappijen ruim 80 vaste medewerkers vol enthousiasme, voor een groot aantal vaste relaties in verschillende marktsegmenten.

Bram Vermeeren
Erasmus
Ruud Super

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.