Spanningsrail aanleggen

Wilt u graag spanningsrail laten aanleggen? Ons bedrijf uit Eersel regelt dit graag voor u. Wij zijn specialist op het gebied van de montage van diverse systemen, waaronder spanningsrailsystemen. Hiervoor hebben wij zelfs een aparte werkmaatschappij: Intelectric Projectmontage. Dit is echter niet het enige dat wij doen. Wij hebben ook een werkmaatschappij die netwerkinfrastructuren en computerruimtes ontwerpt, adviseert, implementeert en onderhoudt, genaamd Intelectric Network Solutions. Daarnaast hebben wij een eigen assemblage werkmaatschappij met de naam Intelectric Assembly Technologies.

Een spanningsrail laten aanleggen door onze deskundige monteurs

Intelectric Projectmontage neemt alle montages van systemen, zoals een spanningsrailsysteem of kabeldraagsysteem op zich. Het aanleggen van een spanningsrail gebeurt vaak in de utiliteit, infra, industrie en datacenters. Met het aanleggen van een spanningsrail wordt het mogelijk om elektrische energie te distribueren op een flexibele en veilige manier. De koperen of aluminium geleiders zorgen voor het geleiden van de elektriciteit en zijn omhuld door een plaatstalen elektronica behuizing op maat. Soms zijn ze voorzien van aftakopeningen, bijvoorbeeld voor het aansluiten van stroomafnemers of aftakkasten.

Plan nu een afspraak bij ons in

U dient altijd een deskundige monteur in te schakelen voor het aanleggen van een spanningsrail. Dit vereist namelijk veel kennis en kunde. Wilt u meer weten over ons diensten of een monteur inhuren voor het aanleggen van een spanningsrail? Neem dan contact met ons op via +31 88-1111888.