Referenten

Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservice-bedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non- foodproducten en diensten actief zijn in de markt voor de etende en drinkende mens. Het bedrijf richt zich als marktleider met een landelijk netwerk via zelfbediening en bezorging op horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, retailbedrijven en de institutionele markt. Sligro beschikt daartoe over 50 Sligro Zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorgservice groothandels.

Sligro en Intelectric hebben een verregaande samenwerking op het gebied van data-bekabelingsinfrastructuur. Intelectric verzorgt voor de diverse verbouwingen en nieuwbouwprojecten van Sligro Foodgroup de montage van de bekabelingsinfrastructuur voor data op het gebied van koper Cat 6A en Single Mode glasvezel. Recente projecten zijn het hoofdkantoor van Sligro Food Group te Veghel, Sligro Maastricht en Sligro Breda. Landelijk hebben we voor Sligro alle ZB locaties voorzien van Wifi access points. Voor Sligro leveren en monteren we ook de hoofdpatchkast per ZB en BS locatie die volgens een standaard is opgezet met noodstroomvoorziening en rackmanagement, zodat alleen geautoriseerd toegang mogelijk is.

Sligro Food Group
Mark Stabel (Technisch inkoper Elektrotechniek)
De Dubbelen, Kennedylaan 3 Industrieterrein
5466 AA Veghel
www.sligro.nl
0413-343500

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.