Computervloer tegels

In een ruimte waar servers staan opgesteld, is een computervloer gemaakt van tegels noodzakelijk. U kunt deze tegels kopen bij Intelectric Projectmontage uit Eersel. Wij beschikken over vier verschillende werkmaatschappijen, ieder met een eigen specialisatie. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in iedere specialisatie en hebben daarom veel expertise.

Computervloer tegels voor in een computerruimte

Wij kunnen u kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit verzekeren voor, tijdens en na de realisatie van onze werkzaamheden. Het plaatsen van computervloeren valt onder Intelectric Projectmontage. Dit zijn verhoogde vloeren waaronder bekabeling wordt aangelegd voor alle servers in de ruimte of om de ruimte goed te kunnen koelen. De verhoogde computervloertegels worden geplaatst op vijzels of pootjes. De tegels zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat de montage van kabels eenvoudig uitgevoerd kan worden. Ook is een computervloer onder andere handig in een werkruimte of klaslokaal waar gebruik wordt gemaakt van veel computers.

Maak nu een afspraak

Voordat wij bij computervloer gemaakt van tegels aanleggen, dient u eerst een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Deze kan u uitleg geven over onze verschillende tegels en een ontwerp maken van de computervloer. Vervolgens zal een monteur van de tegels van uw computervloer komen aanleggen. Plan nu een afspraak bij ons in. We zijn bereikbaar op info@intelectric.nl of via +31 88-1111888.