Computervloer tegels

Computervloer tegels

In een ruimte waar servers staan opgesteld, zijn computervloer tegels noodzakelijk. U kunt deze tegels kopen bij Intelectric Projectmontage. Wij beschikken over vier verschillende werkmaatschappijen, ieder met een eigen specialisatie: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in iedere specialisatie en hebben daarom veel expertise. Wij kunnen u dan ook kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit verzekeren voor, tijdens en na de realisatie van onze werkzaamheden.

Computervloer tegels voor in een computerruimte

Het plaatsen van computervloeren valt onder Intelectric Projectmontage. Dit zijn verhoogde vloeren waaronder bekabeling kan worden aangelegd voor alle servers in de ruimte of om de ruimte goed te kunnen koelen. De computervloer bestaat uit tegels die worden geplaatst op vijzels of pootjes. De tegels zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat bekabeling zeer eenvoudig is aan te leggen. Ook is een computervloer onder andere handig in een werkruimte of klaslokaal waar gebruik wordt gemaakt van veel computers.

Een afspraak maken

Voordat wij bij u computervloer tegels kunnen aanleggen, dient u eerst een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Deze kan u uitleg geven over onze verschillende tegels en een ontwerp maken van de computervloer. Vervolgens zal een monteur van onze de computervloer tegels komen aanleggen. Als u een afspraak wilt maken, kunt u dit doen via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: