Verhoogde computervloer

Een verhoogde computervloer is onmisbaar in een ruimte waar veel computers staan. Computers worden aangesloten door middel van kabels. Het is niet praktisch wanneer deze kabels over de vloer heen liggen. Onder de vloer verwerken kan lastig zijn bij een gewone vloer. Daarvoor is een verhoogde computervloer de oplossing zijn. Daaronder werkt u zeer gemakkelijk kabels weg. Intelectric Projectmontage uit Eersel helpt u graag bij het monteren van een verhoogde computervloer.

Een verhoogde computervloer: praktisch kabels wegwerken

Een verhoogde computervloer bestaat uit staanders waarop de computervloertegels worden geplaatst. Zo blijft er ruimte vrij onder de tegels waar de kabels kunnen worden aangebracht of gekoelde lucht kan worden geleid. De tegels kunnen bij verhoogde computervloeren gemakkelijk worden verwijderd, zodat de bekabeling gemakkelijk aangelegd kan worden. Het aanleggen van een verhoogde computervloer wordt gedaan door onze werkmaatschappij Intelectric Projectmontage. Deze werkmaatschappij is verantwoordelijk voor het monteren van diverse systemen evenals de montage van computervloeren.

Nog vragen over verhoogde computervloeren? Neem contact met ons op

Schakel ons team aan vakmensen in voor de montage van verhoogde computervloeren. Wij denken met u mee en helpen u graag verder. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een verhoogde computervloer? Of bent u er zeker van dat u een verhoogde vloer wilt laten maken en wilt u dit graag laten doen door onze monteurs? Neem dan contact met ons op via +31 88-1111888. Dan maken wij graag een afspraak met u om u verder te helpen met onze verhoogde computervloeren.