ASSEMBLY TECHNOLOGIES

Intelectric beschikt over een eigen assemblage unit: Intelectric Assembly Technologies genaamd. Of het nu gaat om de productie van elektronische besturingskasten, stroomverdelers, bouwkasten, waterpompen, espressomachines of prefab netwerkbekabeling, wij maken van diverse onderdelen en halffabrikaten een eindproduct!

Intelectric Assembly Technologies is hiervoor uw geschikte assemblage partner. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers, bij voorkeur in een vroeg stadium, zodat wij kunnen ontzorgen in het productieproces. Indien gewenst kunnen we de gehele keten van het productieproces overnemen.

Omdat wij in het bezit zijn van een geautomatiseerde freesrobot kunnen wij ook kunststofbehuizingen bewerken.

Andere bezoekers bekeken ook:

Intelectric assemblage
Intelectric assemblage
Assembly Intelectric

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.