Prefab glasvezelkabel

Prefab glasvezelkabel

Een prefab glasvezelkabel behoort ook tot de mogelijkheden. Er hoeft dan op locatie niet meer afgemonteerd te worden. Het assembleren van voor geprefabriceerde glasvezelkabels op locatie wordt gedaan door onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies. Deze werkmaatschappij is gespecialiseerd in het assembleren van halffabricaten en prefab kabels.

Een prefab glasvezelkabel om tijd en kosten te besparen

Intelectric Assembly Technologies kan u verschillende soorten kabels leveren, zoals koperkabels en glasvezelkabels. De laatste tijd is de populariteit van glasvezel sterk toegenomen. Dit type kabel maakt het mogelijk sneller betrouwbare signalen te verzenden. Veel bedrijven popelen dan ook om een glasvezelkabel te laten aanleggen, het liefst prefab. Bij ons is prefabricage mogelijk. Dit houdt in dat wij indien gewenst eerst bij u langskomen om alle verbindingen in te meten. Vervolgens wordt de glasvezelkabel op lengte gemaakt, gelabeld en een- of tweezijdig afgemonteerd. U mag hierover zelf uw wensen doorgeven. Of glasvezelkabels nu binnen of buiten aangebracht en gemonteerd dienen te worden, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring. De kabels kunnen op locatie direct worden aangelegd zonder dat ze nog moeten worden afgemonteerd. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten.

Meer informatie over onze prefabricage

Als u interesse heeft in een prefab glasvezelkabel, kunt u contact met ons opnemen. Dan vertellen wij u graag meer hierover. Wij zijn bereikbaar via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: