Prefab glasvezelkabel

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een prefab glasvezelkabel. Er hoeft dan op locatie niet meer afgemonteerd te worden. Het assembleren van voor geprefabriceerde glasvezelkabels op locatie wordt gedaan door onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies uit Eersel. Deze werkmaatschappij is gespecialiseerd in het assembleren van halffabricaten en prefab kabels.

Een prefab glasvezelkabel om tijd en kosten te besparen

Intelectric Assembly Technologies kan u verschillende soorten kabels leveren, zoals koperkabels en prefab glasvezelkabels. De laatste tijd is de populariteit van glasvezel sterk toegenomen. Dit type kabel maakt het mogelijk sneller betrouwbare signalen te verzenden. Veel bedrijven popelen dan ook om een glasvezelkabel te laten aanleggen, het liefst prefab. Bij ons is prefabricage mogelijk. Dit houdt in dat wij indien gewenst eerst bij u langskomen om alle verbindingen in te meten. Vervolgens wordt de prefab glasvezelkabel op lengte gemaakt, gelabeld en een- of tweezijdig afgemonteerd.  U geeft hierover zelf uw wensen door. Of de prefab glasvezelkabels nu binnen of buiten aangebracht en gemonteerd dienen te worden; wij beschikken over de juiste kennis en ervaring. Voor graveerwerk raden we aan om bij ons reposal te bestellen.

Meer informatie over onze prefabricage

De kabels kunnen op locatie direct worden aangelegd zonder dat ze nog moeten worden afgemonteerd. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten. Heeft u interesse in een prefab glasvezelkabel? Neem dan nu contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer hierover. Wij zijn bereikbaar via +31 88-1111888.