Resopal bestellen

Wilt u graag Resopal coderingen bestellen? Dat kan bij Intelectric Assembly Technologies. Onze organisatie is ingedeeld in vier werkmaatschappijen, die ieder een eigen specialiteit hebben. Onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies is verantwoordelijk voor het graveerwerk. Daarnaast kunt u bij Intelectric Network Solutions terecht voor netwerkinfrastructuren en bij Intelectric Projectmontage voor het monteren van railkoker -en kabeldraagsystemen. Ten slotte is er nog Intelectric Cabling Solutions.

Resopal bestellen bij Intelectric Assembly Technologies

Resopal zijn codeerplaatjes die gegraveerd kunnen worden. Resopal kunt u bij ons bestellen. Het is leverbaar in diverse kleuren. De werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies heeft een eigen laser graveerder. Deze kan niet alleen Resopal, maar ook andere materialen graveren. Hierbij kunt u denken aan roestvrijstaal, hout, metaal en glas. Het graveerwerk dat wij leveren is goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan chemische stoffen, maar ook aan regen, wind of zonlicht. Wij graveren onder andere:

  • Bewegwijzering
  • Instructiepanelen
  • Typeplaatjes
  • Veiligheidsborden
  • Bekers en awards

Korte levertijd van Resopal met graveerwerk

Doordat wij een efficiënte laser graveerder hebben, kunnen wij altijd snel uw graveerwerk afleveren. Als klanten bij ons Resopal bestellen, zorgen wij dat het in afzienbare tijd gegraveerd is zoals zij het graag zien. Als u nog meer wilt weten over ons aanbod Resopal en ons graveerwerk, kunt u contact met ons opnemen via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: