Resopal bestellen

Wilt u graag Resopal coderingen bestellen? Dat kan bij Intelectric Assembly Technologies uit Eersel. Onze organisatie is ingedeeld in vier werkmaatschappijen, die ieder een eigen specialiteit hebben. Onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies is verantwoordelijk voor het graveerwerk. Daarnaast kunt u bij Intelectric Network Solutions terecht voor netwerkinfrastructuren en bij Intelectric Projectmontage voor het monteren van railkoker -en kabeldraagsystemen. Ten slotte is er nog Intelectric Cabling Solutions.

Resopal bestellen bij Intelectric Assembly Technologies

Resopal zijn codeerplaatjes die gegraveerd kunnen worden. Resopal kunt u bij ons bestellen. Het is leverbaar in diverse kleuren. De werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies heeft een eigen laser graveerder. Deze kan niet alleen Resopal, maar ook andere materialen graveren. Denk hierbij aan roestvrijstaal, hout, metaal en glas. Het graveerwerk dat wij leveren is goed bestand tegen invloeden van buitenaf, zoals chemische stoffen, maar ook regen, wind of zonlicht. Wij graveren onder andere:

  • Bewegwijzering
  • Instructiepanelen
  • Typeplaatjes
  • Veiligheidsborden
  • Bekers en awards

Korte levertijd van Resopal met graveerwerk

Doordat wij een efficiënte laser graveerder hebben, leveren wij altijd snel uw graveerwerk af. Als klanten bij ons Resopal bestellen, zorgen wij dat het in afzienbare tijd gegraveerd is zoals zij het graag zien. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via +31 88-1111888. Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken.