Nieuws

Van harte welkom: Telfaco Group B.V.

Technical Innovation Group B.V. (moedermaatschappij van Intelectric) heeft Telfaco Group B.V. uit Wouw overgenomen. Net als Intelectric Network Solutions B.V. is ook Telfaco gespecialiseerd in de aanleg van universele bekabelingsystemen. Door de overname worden de zeven fulltime medewerkers toegevoegd aan het personeelsbestand. De overname is door beide directies afgelopen juli beklonken.

Telfaco blijft uit eigen naam de markt bedienen en richt zich met name op het installeren van universele bekabeling systemen voor haar vaste opdrachtgevers. Door deel uit te maken van Technical Inovation Group B.V. is een verder aanbod van specialisaties mogelijk, waardoor een verdere groei gerealiseerd kan worden.

Door de geografische ligging van Telfaco (West-Brabant) behoort ook een verdere expansie in Zeeland en Zuid-Holland tot de mogelijkheden. Door het samenvoegen van administratie, planning, calculatie en inkoop verwachten wij dat Telfaco op zowel de korte als middellange termijn een positieve bijdrage zal leveren aan de totale jaaromzet en winstgevendheid van onze organisatie.

Wij heten de medewerkers van Telfaco van harte welkom in de familie!

Kabelgoot projectmontage
Ruud Super
Personeel Intelectric Solutions