Referenten

Smeva

Zodra de temperatuur daalt, stijgt de betrokkenheid. Dát is de onderscheidende kracht van Smeva. Sinds 1920 ontwikkelt, produceert en levert Smeva eersteklas koel- en vriesoplossingen aan klanten over de hele wereld.

Smeva levert aan speciaalzaken, supermarkten, zorginstellingen, horeca & catering en aan de non-food industrie. Overal leveren zij optimale bewaarcondities en hoogwaardige dienstverlening.
Energiebesparend, onderhoudsvriendelijk, modern ontwerp en het gebruik van innovatieve materialen zijn belangrijke uitgangspunten voor Smeva.

In samenwerking met Intelectric wordt gekeken naar de meest optimale oplossingen op electronica gebied. Intelectric assembleert voor Smeva veel halffabrikaten , zoals: schakelkasten, ventilatorplaten en kabelbomen.

Vooral de expertise en betrokkenheid van Intelectric zijn een toegevoegde waarde voor Smeva. Hier is echt sprake van een leverancier, die meedenkt met Smeva’s R&D afdeling. Intelectric is niet alleen een gespreks- en sparringpartner, maar draagt ook bij aan de productie middels hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare leveringen. Met Intelectric heeft Smeva een flexibele partner in huis, die perfect voldoet aan onze sterk schommelende vraag naar producten.

Kortom, Intelectric is uitstekend in staat om ondanks onze hoge variatie in producten en relatief lage volumes aan onze klanteisen te voldoen!

Smeva
Jack Verstegen (Purchasing Manager)
John F. Kennedylaan 25-27
5555 XC Valkenswaard
Nederland
www.smeva.com
040-2073200

Smeva koeling
Smeva Logo
Smeva vlees

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.