Voor uw netwerk een patchkabel kopen in Eersel

Als u voor uw netwerk een kwalitatieve patchkabel zoekt, helpen we u bij Intelectric Assembly Technologies in Eersel, nabij Eindhoven, graag verder. Deze werkmaatschappij levert als onderdeel van onze organisatie diverse soorten kabels: van koperen kabels tot glasvezelkabels. Daarnaast verzorgen we de assemblage van halffabricaten.

Waarom kiest u voor uw netwerk een patchkabel van ons bedrijf?

U koopt een patchkabel voor uw netwerk bij ons in Eersel omdat deze flexibeler is dan een reguliere netwerkkabel. De kern van deze kabel bestaat uit hele dunne koperdraadjes die zorgen voor flexibiliteit. Aan de uiteinden van de patchkabel voor uw netwerk worden de juiste connectoren geplaatst door onze specialisten. Wij kunnen als telematica-installateur iedere patchkabel voor uw netwerk leveren in de gewenste kleur en lengte. Indien gewenst, kan een monteur van ons bedrijf zelfs de patchkabel aanbrengen op uw netwerk in regio Eersel. Wij garanderen dat het aanleggen van databekabeling op een efficiënte en betrouwbare manier gebeurt.

Neem contact met ons op bij interesse

Wilt u meer weten over het aanleggen van een netwerk of onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88-1111888. Het is tevens mogelijk om direct een patchkabel voor uw netwerk te bestellen; deze leveren we vervolgens snel bij u af! Maak daarom nu een afspraak.