Netwerk patchkabel

Als u voor uw netwerk een kwalitatieve patchkabel zoekt, helpen we u bij Intelectric Assembly Technologies in Eersel, nabij Eindhoven, graag verder. Deze werkmaatschappij levert als onderdeel van onze organisatie diverse soorten kabels: van koperen kabels tot glasvezelkabels. Daarnaast verzorgen we de assemblage van halffabricaten. Met onze andere werkmaatschappijen – Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Cabling Solutions – kunnen wij u ook op andere vlakken van dienst zijn.

Waarom kiest u voor uw netwerk een patchkabel van ons bedrijf in Eersel?

U koopt een patchkabel voor uw netwerk bij ons in Eersel omdat deze flexibeler is dan een reguliere netwerkkabel. De kern van deze kabel bestaat uit hele dunne koperdraadjes die zorgen voor flexibiliteit. Aan de uiteinden van de patchkabel voor uw netwerk worden de juiste connectoren geplaatst door onze specialisten. Wij kunnen iedere patchkabel voor u leveren in de gewenste kleur en lengte. Indien gewenst, kan een monteur van ons bedrijf zelfs de patchkabel aanbrengen op uw netwerk in regio Eersel. Wij garanderen dat het aanleggen van databekabeling op een efficiënte en betrouwbare manier gebeurt.

Neem contact met ons op bij interesse

Wilt u meer weten over onze diensten omdat u geïnteresseerd bent? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door te bellen naar +31 88-1111888. Het is tevens mogelijk om direct een patchkabel voor uw netwerk te bestellen; deze leveren we vervolgens snel bij u in regio Eersel af!

Andere bezoekers bekeken ook: