Netwerk patchkabel

Bent u op zoek naar een kwalitatieve netwerk patchkabel? Dan bent u bij Intelectric aan het juiste adres. Onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technology levert diverse soorten kabels, van koperen kabels tot glasvezelkabels. Daarnaast verzorgen zij assemblage van halffabricaten. Wij hebben daarnaast nog twee andere werkmaatschappijen. Intelectric Network Solutions verzorgt de aanleg van netwerkinfrastructuren en Intelectric Projectmontage kan worden ingeschakeld voor het monteren van railkoker- en kabeldraagsystemen.

Waarom netwerk patchkabels?

Een netwerk patchkabel is flexibeler dan een normale netwerkkabel. De kern van deze kabel bestaat uit hele dunne koperdraadjes wat zorgt voor de flexibiliteit. Aan de uiteinden van een netwerk patchkabel worden connectoren geplaatst. Wij kunnen iedere patchkabel voor u leveren in de gewenste kleur en lengte. Dit doet u bij onze werkmaatschappij Intelectric Assembly Technologies. Wij zullen de patchkabel ook voorzien van de juiste connectoren. Als u wilt, kan onze monteur de netwerk patchkabel voor u aanbrengen. Wij garanderen u dat dit op een efficiënte en betrouwbare manier gebeurt.​​

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over onze diensten, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons via het telefoonnummer +31 88-1111888. U kunt ook gelijk een netwerk patchkabel bestellen. Wij komen deze dan snel leveren en aanbrengen.

Andere bezoekers bekeken ook: