Databekabeling aanleggen

Databekabeling aanleggen

Wilt u databekabeling laten aanleggen door een professionele organisatie? Kies dan voor onze diensten. Onze organisatie is in te delen in vier werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions. Het aanleggen van databekabeling valt onder de werkzaamheden van een monteur die werkt voor Intelectric Network Solutions.

Onze specialiteit: databekabeling aanleggen

Een monteur van Intelectric Network Solutions helpt u bij het ontwerpen, adviseren, aanleggen en onderhouden van databekabeling voor netwerkinfrastructuren en computerruimtes. Onze netwerkinfrastructuren kunnen worden gebruikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Om dit succesvol te creëren, moet men de juiste databekabeling door een monteur laten aanleggen. Wij maken gebruik van UTP-, STP-, FTP-, PiMF- en glasvezelnetwerkbekabeling: stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde merken. Onze monteur kan de databekabeling niet alleen aanleggen, maar ook certificeren. Hiervoor wordt de nieuwste meetapparatuur gebruikt, waarmee metingen tot wel 1000Mhz kunnen worden uitgevoerd. Als de meting de juiste resultaten oplevert, kan een garantiecertificaat voor 15 tot 25 jaar worden afgegeven.

Maak een afspraak

Voordat een monteur databekabeling bij u komt aanleggen, is het belangrijk om alle werkzaamheden met u te bespreken en vast te leggen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Dit doet u door te bellen naar +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: