Databekabeling aanleggen

Databekabeling aanleggen

Wilt u databekabeling laten aanleggen door een professionele organisatie? Kies dan voor onze diensten. Onze organisatie is in te delen in drie werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Iedere werkmaatschappij heeft een eigen specialiteit. Het aanleggen van databekabeling valt onder de werkzaamheden van Intelectric Network Solutions.

De specialiteit van Intelectric Network Solutions: databekabeling aanleggen

​Intelectric Network Solutions kan u helpen bij het ontwerpen, adviseren, implementeren en onderhouden van netwerkinfrastructuren en computerruimtes. Onze netwerkinfrastructuren kunnen worden gebruikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Om een succesvolle netwerkinfrastructuur te creëren, moet men de juiste databekabeling aanleggen. Wij maken gebruik van UTP, STP, FTP, PiMF of glasvezel netwerkbekabeling. Allen zijn afkomstig van gerenommeerde merken. Wij kunnen de databekabeling niet alleen aanleggen, maar ook certificeren. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste meetapparatuur waarmee wij metingen tot wel 1000Mhz kunnen verrichten. Als de meting de juiste resultaten oplevert, kan een garantiecertificaat voor 15 tot 25 jaar worden afgegeven.

Een afspraak maken

Voordat wij databekabeling voor u kunnen aanleggen, is het belangrijk om alle werkzaamheden met u te bespreken en vast te leggen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: