Databekabeling laten aanleggen

Wilt u databekabeling laten aanleggen door een professionele organisatie? Kies dan voor onze diensten. Onze organisatie uit Eersel is in te delen in vier werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage, Intelectric Assembly Technologies en Intelectric Cabling Solutions. Het aanleggen van databekabeling valt onder de werkzaamheden van een monteur die werkt voor Intelectric Network Solutions.

Onze specialiteit: databekabeling aanleggen

Een monteur van Intelectric Network Solutions helpt u bij het ontwerpen, adviseren, aanleggen en onderhouden van databekabeling voor netwerkinfrastructuren en computerruimtes. Onze netwerkinfrastructuren kunnen worden gebruikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Om dit succesvol te creëren, moet men de juiste bekabeling laten aanleggen door een monteur. Wij maken gebruik van UTP-, STP-, FTP-, PiMF- en glasvezelnetwerkbekabeling: stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde merken.

We beschikken over de nieuwste meetapparatuur

Onze monteur zorgt niet alleen voor het aanleggen van de databekabeling, maar ook voor het certificeren. Hiervoor wordt de nieuwste meetapparatuur gebruikt, waarmee metingen tot wel 1000Mhz worden uitgevoerd. Als de meting de juiste resultaten oplevert, kan een garantiecertificaat voor 15 tot 25 jaar worden afgegeven. Wij verzorgen de databekabeling voor veel bedrijven.

Plan nu een afspraak bij ons in

Voordat een monteur databekabeling komt aanleggen, is het belangrijk om alle werkzaamheden met u te bespreken en vast te leggen. Maak nu eenvoudig een afspraak met een van onze medewerkers. Dit doet u door te mailen naar info@intelectric.nl bellen naar +31 88-1111888. Dan helpen wij u graag verder.