Databekabeling bedrijven

Databekabeling bedrijven

Databekabeling bedrijven zijn er meer dan genoeg. Niet ieder bedrijf kan u echter dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen als Intelectric Network Solutions. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van databekabeling en hebben al voor veel opdrachtgevers netwerkinfrastructuren aangelegd, waaronder automatiseringsbedrijven, overheid en semioverheid en in de utiliteit. Als u verzekerd wilt zijn van een goede service, zijn wij hét databekabeling bedrijf dat u in de arm moet nemen.

Databekabeling bedrijven: waarom u voor Intelectric moet kiezen

Er zijn genoeg redenen waarom u niet voor andere databekabeling bedrijven moet kiezen, maar voor Intelectric Network Solutions. Ten eerste hebben wij ons gespecialiseerd op meerdere gebieden. Dit heeft geleid tot het ontstaan van vier werkmaatschappijen: Intelectric Assembly Technologies, Intelectric Projectmontage, Intelectric Cabling Solutions en Intelectric Network Solutions. Laatstgenoemde afdeling is verantwoordelijk voor databekabeling. Wij hebben al vele netwerkinfrastructuren ontworpen en geïmplementeerd om communicatiesignalen te distribueren. Onze netwerkinfrastructuren zijn geschikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen. Wij gebruiken altijd kwalitatieve kabels van gerenommeerde merken. Kabels die vaak worden gebruikt voor databekabeling zijn UTP, STP, FTP of PiMF netwerkkabels. Ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden.

Databekabeling

Als u meer informatie wilt over onze databekabeling of ons met andere bedrijven wilt vergelijken, kunt u bellen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: