Databekabeling voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd  in het aanleggen van databekabeling voor bedrijven. We hebben al voor veel opdrachtgevers netwerkinfrastructuren aangelegd, waaronder automatiseringsbedrijven, overheid en semioverheid en in de utiliteit. Als u verzekerd wilt zijn van een goede service, zijn wij hét databekabeling bedrijf waar u voor kiest. Databekabeling bedrijven zijn er meer dan genoeg. Bij Intelectric Network Solutions uit Eersel bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit

Databekabeling voor bedrijven: waarom u voor Intelectric moet kiezen

Veel bedrijven laten hun databekabeling bij ons uitvoeren om verschillende redenen. Ten eerste hebben wij ons als telematica-installateur gespecialiseerd op meerdere gebieden. Dit heeft geleid tot het ontstaan van vier werkmaatschappijen: Intelectric Assembly Technologies, Intelectric Projectmontage, Intelectric Cabling Solutions en Intelectric Network Solutions. Laatstgenoemde afdeling is verantwoordelijk voor het aanleggen van databekabeling. Wij hebben al vele netwerkinfrastructuren ontworpen en geïmplementeerd om communicatiesignalen te distribueren. Onze netwerkinfrastructuren zijn geschikt voor data-, spraak- en multimediatoepassingen.

Neem eenvoudig contact met ons

Wij gebruiken altijd kwalitatieve kabels van gerenommeerde merken. Kabels die vaak worden gebruikt voor databekabeling zijn UTP, STP, FTP of PiMF netwerkkabels. Ook glasvezel behoort tot de mogelijkheden. Bel naar +31 88-1111888 als u meer informatie wilt over onze databekabeling of ons met andere bedrijven wilt vergelijken.