Glasvezelkabel lassen

Als een glasvezelkabel gerepareerd moet worden, laat u deze het best lassen door een deskundige glasvezelmonteur. Intelectric Network Solutions uit Eersel is een vooruitstrevend, snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat meerdere glasvezelmonteurs in dienst heeft. Onze werkzaamheden zijn verdeeld over vier werkmaatschappijen.

Glasvezelkabel laten lassen door een deskundige monteur

Het moge duidelijk zijn dat glasvezel veelvoudig terugkomt in de werkzaamheden van Intelectric Assembly Technologies. Deze tak van ons bedrijf assembleert glasvezelkabels in diverse afmetingen en met verschillende connectoren. Een glasvezelmonteur kan deze komen aanleggen. Als er op grotere schaal glasvezel moet worden aangelegd, is Intelectric Network Solutions u graag van dienst. De medewerkers van deze tak zijn gespecialiseerd in het aanleggen van netwerkinfrastructuren. Hierbij wordt steeds vaker gebruikgemaakt van glasvezelkabels. Intelectric Projectmontage kan worden ingeschakeld voor de montage van verschillende systemen, bijvoorbeeld railkoker– en kabeldraagsystemen.

Schakel nu onze hulp in

Maak nu snel een monteursafspraak voor het lassen van uw glasvezelkabel. Onze monteurs kunnen niet alleen een glasvezelkabel aanleggen, maar deze ook lassen indien dit nodig is. Het kan zijn dat een glasvezelkabel gebroken is. Door de glasvezelkabel te lassen wordt deze weer gerepareerd. Als u een monteur wilt inschakelen om bij u een glasvezelkabel te komen lassen, kunt u daarvoor bellen naar +31 88-1111888 of een e-mail sturen naar info@intelectric.nl.