Glasvezelmonteur

Een glasvezelmonteur helpt u met het aanleggen, monteren en lassen van glasvezelkabels. Glasvezel is een recente techniek op het gebied van telematica- en multimediadiensten. Deze techniek maakt het mogelijk om datasignalen met een hoge snelheid te transporteren. Dankzij glasvezel kan een signaal in betrouwbare kwaliteit over grote afstanden worden verstuurd. Het aanleggen, blazen en monteren van glasvezel kan alleen worden uitgevoerd door een vakkundige glasvezelmonteur. Intelectric uit Eersel is u graag van dienst!

Een glasvezelmonteur voor het juist aanleggen, blazen en monteren van glasvezel

Jaren geleden begon onze werkmaatschappij Intelectric Network Solutions al met het investeren in glasvezeltechnieken. Dit heeft ertoe geleid dat elke glasvezelmonteur die bij ons in dienst is, continu wordt bijgeschoold en alle benodigde certificaten op zak heeft om glasvezel te installeren. Onze vakmensen komen bij u langs met alle benodigde kennis en apparatuur voor het afmonteren en lassen van glasvezelkabels. De monteurs van Intelectric Network Solutions kunnen dit zowel binnen als buiten voor u realiseren. In alle gevallen wordt er na montage een demping- of OTDR-meetrapport opgeleverd.

Reken op onze expertise in civieltechnische werkzaamheden

In sommige gevallen is het noodzakelijk om civieltechnische werkzaamheden uit te voeren bij de aanleg van glasvezelbekabeling. Hiervoor werken wij samen met een nauwkeurig geselecteerde partner. Als u hier meer over wilt weten, of een glasvezelengineer of glasvezelmonteur wilt inhuren, belt u naar +31 88-1111888.