Glasvezelmonteur

Glasvezelmonteur

Een glasvezelmonteur kan u helpen bij het aanleggen, monteren of lassen van glasvezelkabels. Glasvezel is de nieuwste techniek op het gebied van telematica- en multimediadiensten. Het maakt het mogelijk datasignalen met een hoge snelheid te transporteren. Dankzij glasvezel kan een signaal in betrouwbare kwaliteit over grote afstanden worden verstuurd. Het aanleggen, blazen en monteren van glasvezel kan alleen worden uitgevoerd door deskundige glasvezelmonteurs. Intelectric Network Solutions is een van de weinige Nederlandse installatiebedrijven die deze in dienst heeft.

Een glasvezelmonteur voor het juist aanleggen, blazen en monteren van glasvezel

Jaren geleden begon onze werkmaatschappij Intelectric Network Solutions al met het investeren in het aanleggen en monteren van glasvezelbekabeling. Dit heeft ertoe geleid dat al onze glasvezelmonteurs continu zijn bijgeschoold en alle benodigde certificaten op zak hebben om glasvezel aan te leggen, te blazen en te monteren. Zij rijden rond in auto’s die zijn uitgerust met de juiste apparatuur om glasvezelkabels af te monteren en te lassen. Een glasvezelmonteur van Intelectric Network Solutions kan zowel binnen als buiten glasvezelkabels aanleggen en monteren. In alle gevallen levert hij na montage een demping-, of een OTDR-meetrapport op.

Civieltechnische werkzaamheden

In sommige gevallen is het noodzakelijk ook civieltechnische werkzaamheden uit te voeren bij de aanleg van glasvezelbekabeling. Hiervoor werken wij samen met een speciaal geselecteerde partner. Als u meer wilt weten over onze glasvezelwerkzaamheden of een glasvezelmonteur wilt inhuren, kunt u bellen naar +31 88-1111888.

Andere bezoekers bekeken ook: