Spanningsrail systemen

Voor het monteren van spanningsrail systemen bent u bij Intelectric Projectmontage aan het juiste adres. Onze vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie is expert op het gebied van montage van diverse systemen. Wij hebben zelfs een aparte werkmaatschappij die hier verantwoordelijk voor is: Intelectric Projectmontage. Deze werkmaatschappij monteert met name kabeldraagsystemen en railkoker- ofwel spanningsrail systemen.

Spanningsrail systemen voor energievoorziening

Een spanningsrail systeem levert energie voor bijvoorbeeld verlichting. Het wordt veel gebruikt in de utiliteit, infrastructuur, industrie en datacentra. Op een moderne, flexibele en veilige manier wordt elektrische energie gedistribueerd door een gebouw. De rail is gemaakt van koper of aluminium. Beiden geleiden elektriciteit goed. Daaromheen zit een plaatstalen behuizing. Het monteren van spanningsrail systemen kunt u overlaten aan onze deskundige monteur van de werkmaatschappij Intelectric Projectmontage. Zij hebben de juiste opleiding genoten, veel praktijkervaring en zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

Opdrachtgevers

Onze spanningsrail systemen monteren wij voor zowel bekende systeemleveranciers als ook voor elektrotechnische installatiebedrijven. Heeft u interesse in de montage van spanningsrail systemen door een van onze monteurs? Neem dan gelijk contact met ons op via +31 88-1111888. Dan maken wij een afspraak met u om u te informeren, alle mogelijkheden te bespreken en te bespreken wat wij voor u kunnen doen.​

Andere bezoekers bekeken ook: