De aanleg van spanningsrail en systemen

Voor het monteren van een spanningsrail en soortgelijke systemen bent u bij Intelectric Projectmontage in Eersel, aan het juiste adres. Onze vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie is expert op het gebied van de montage van dergelijke systemen. Wij hebben zelfs een aparte werkmaatschappij die hiervoor verantwoordelijk is: Intelectric Projectmontage. Deze werkmaatschappij monteert met name systemen als kabeldragers, railkokers en spanningsrails.

Een spanningsrail: een van de gemakkelijkste systemen voor energievoorziening

Een spanningsrail levert, net als andere systemen, energie voor bijvoorbeeld verlichting. Dit systeem wordt veel gebruikt in de utiliteit, infrastructuur, industrie en datacentra. Op een moderne, flexibele en veilige manier wordt elektrische energie gedistribueerd door een gebouw. De rail is gemaakt van koper of aluminium, stuk voor stuk uitstekende geleiders van elektriciteit. Om dit materiaal zit een behuizing van plaatstaal. Het monteren en aanleggen van een spanningsrail en dergelijke systemen laat u over aan een deskundige monteur. U bent bij Intelectric Projectmontage verzekerd van een specialist die de juiste opleiding heeft genoten, beschikt over veel praktijkervaring en in het bezit is van een VCA-certificaat.

Word onze opdrachtgever

Wij monteren systemen als een spanningsrail en railkokers voor zowel bekende systeemleveranciers als voor elektrotechnische installatiebedrijven. Heeft u interesse in de montage van een spanningsrail of andere systemen? Word dan onze opdrachtgever en neem contact met ons op via +31 88-1111888. We plannen graag een afspraak in om u te informeren en de mogelijkheden te bespreken.