Referenten

De Haagse Hogeschool

Bij de Haagse Hogeschool is Intelectric Network Solutions momenteel druk bezig met de aanleg van een volledig nieuwe glasvezelinfrastructuur ten behoeve van de backbone koppelingen binnen het hoofdgebouw.

In totaal worden er door ons 19 stuks SER locaties, redundant verbonden met 2 MER locaties binnen het gebouw. Gezien de complexheid van het gebouw heeft de Haagse Hogeschool samen met Intelectric Network Solutions ervoor gekozen om een DUCT infrastructuur te laten aanbrengen welke het voor de toekomst eenvoudig maakt om eventuele extra verbindingen bij te blazen.

Vanuit de beide MER locaties worden er 24-voudige OS2 Singlemode glasvezelverbindingen aangebracht naar alle SER locaties.

Haagse hogeschool
HH

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.