Referenten

De Lounge bij PSV

Intelectric en Restaurant-Steakhouse Dommel 18 zijn tot minimaal het voetbalseizoen 2022-2023 de trotse huurders van de ‘Intelectric – Dommel 18 Business Lounge’ in het Philips Stadion. De zakelijke ruimte die plaats biedt aan 250 gasten bevindt zich op de eerste etage van de Zuidoost-hoek van het stadion (ingang 12). Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, toonde zich content met de samenwerking: “Wij zijn verheugd dat deze twee bedrijven uit de regio Eindhoven één van de grootste Business Rooms in het stadion gaan betrekken. Een mooi toevoeging aan ons netwerk”.

Intelectric en Restaurant-Steakhouse Dommel 18 hebben de mogelijkheid om plaatsen door te verhuren aan zakelijke relaties in hun netwerk. De gasten worden bij alle thuiswedstrijden van PSV met lekker eten en een drankje ontvangen. Tevens is de ruimte buiten de wedstrijden om te huur voor grote en kleine evenementen. Alle faciliteiten welke u zich maar kunt zijn hiervoor aanwezig. Op vier grote TV-schermen kunt u uw presentatie weergeven en met een volledige geluidsinstallatie met draadloze microfoons heeft u het gewenst geluid. Ook een eigen buffet- en barista corner zijn aanwezig in de exclusief ingerichte ruimte. Mocht er een DJ komen draaien, dan beschikt De Lounge ook over een eigen professionele DJ-booth en verlichting.

Uiteraard heeft Intelectric gezorgd voor een eigen draadloos internet/wifi-netwerk en heeft Intelectric de technische aanpassingen voor haar rekening genomen.

Mocht u interesse hebben in het huren van seats in ‘De Lounge’ of in het huren van de accommodatie buiten wedstrijden om, laat het ons gerust weten. U kunt hiervoor contact opnemen met John Ketelaars of kijk op: www.bcdelounge.nl.

Kijk op: www.bcdelounge.nl voor meer informatie

Lounge Philips Stadion
Lounge PSV
Lounge binnen PSV

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.