Nieuws

Intelectric en Dommel 18 sponsor van PSV

Intelectric en Restaurant-Steakhouse Dommel 18 zijn tot minimaal het voetbalseizoen 2022-2023 de trotse huurders van de ‘Intelectric – Dommel 18 Business Lounge’ in het Philips Stadion. De zakelijke ruimte die plaats biedt aan 250 gasten bevindt zich op de eerste etage van de Zuidoost-hoek van het stadion.

John Ketelaars en Ruud Bakker (respectievelijk Intelectric en Dommel 18) ondertekende samen met de commercieel directeur van PSV, Frans Janssen, de langdurige samenwerking. De ondernemers hebben de mogelijkheid om de plaatsen bij thuiswedstrijden door te verhuren en op niet-wedstrijddagen de ruimte te verhuren voor vergaderingen, presentaties en feestjes. ‘De Lounge’, zoals John en Ruud de ruimte huren, is een exclusieve ruimte met een uniek groot terras aan het veld en is te bereiken via ingang 12.

Voor ieder evenement beschikt ‘De Lounge’ over alle faciliteiten welke u zich maar kunt wensen. Op 4 grote TV schermen kunt u uw presentatie weergeven en een volledige geluidsinstallatie met draadloze microfoons is uiteraard aanwezig. Ook een eigen buffetcorner en een barista corner zijn aanwezig in de exclusief ingerichte ruimte. Uiteraard is de geluidsinstallatie niet compleet zonder muziekcomputer en feestverlichting. Mocht er een DJ komen draaien, dan beschikt De Lounge ook over een eigen professionele DJ booth.

Uiteraard is ‘De Lounge’ door Intelectric voorzien van een nieuwe technische installatie en een eigen draadloos internet/wifi netwerk. Dus Intelectric heeft een sportieve referent erbij!

Binnen Lounge Philips Stadion
Lounge
Proost Intelectric

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.