Nieuws

Intelectric verwelkomt nieuwe algemeen directeur: Patric Vranckx

Sinds 1 februari 2024 hebben wij het genoegen om Patric als nieuwe Algemeen Directeur te verwelkomen binnen Intelectric. Patric voegt zich bij de huidige directeuren Rob en John, en zijn aanstelling markeert een strategische stap in de verdere groei en professionalisering van Intelectric.

Patric Vranckx

Patric is 53 jaar, gehuwd en woont samen met zijn vrouw waarmee hij twee dochters heeft in Helmond. Techniek is hem van huis uit met de paplepel ingegoten. Na een vierjarig uitstapje te hebben gemaakt naar de Koninklijke Marine en daar een technische opleiding tot marine-officier technische dienst te hebben genoten, was de volgende stap het op zoek gaan naar een carrière in de burgermaatschappij.

Door zijn inmiddels indrukwekkende achtergrond van circa 30 jaar in de installatietechniek, waarvan zo’n 15 jaar ervaring in diverse directiefuncties, brengt Patric niet alleen expertise met zich mee, maar ook een waardevolle praktijkervaring. Zijn reis van marine naar civiel en van projectleider tot directeur, weerspiegelt zijn veelzijdige vaardigheden en zijn vermogen om te gedijen in verschillende omgevingen.

De unieke mix van technische operationele kennis, leiderschap en relationeel vermogen maken hem een waardevolle partner voor Intelectric. In zijn nieuwe rol als Algemeen Directeur zal Patric zich richten op het structureren en verbinden van de organisatie, waarbij hij zijn expertise inzet om verdere professionalisering en samenwerking te stimuleren. Zijn ervaring in teamvorming en het stroomlijnen van processen zal een waardevolle aanvulling zijn op het leiderschap van Rob en John.

Patric kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei van Intelectric, waarbij hij zijn passie voor techniek en zijn mensgerichte aanpak zal combineren om de verbinding binnen en buiten de organisatie te optimaliseren.

Wij zijn enthousiast over de toevoeging van Patric aan het directieteam en zijn ervan overtuigd dat hij met zijn ervaring en toewijding een waardevolle bijdrage zal leveren aan de successen van het bedrijf.

Welkom aan boord, Patric!

Assemblage hoogwerkerkast
Prefabricage kabels
Meting bij patchkast