Safaripark de Beekse Bergen

Ruim 200 vakantiewoningen voorzien van glasvezelaansluitingen.

Van leeuwenpark naar park met resort

Op 2 juni 1968 werd het eerste safaripark van Nederland geopend. Destijds nog onder de naam Leeuwenpark Beekse Bergen, een terrein van 60 hectare en vier groepen leeuwen die vanuit de auto te bekijken waren. Inmiddels is het park uitgegroeid tot een volwaardig safaripark met meer dan 100 diersoorten en een waar safari resort met vakantiebungalows.

Glasvezelinfrastructuur

Om de vakantiebungalows in het safari resort van de Beekse Bergen te voorzien van glasvezelaansluitingen, hebben we vanaf een centrale computerruimte diverse 12- en 144-voudige glasvezelkabels aangelegd richting straatkasten verdeeld over het gehele terrein. Vanaf deze straatkasten worden de vakantiebungalows voorzien van glasvezel aansluitingen. Dankzij deze aansluitingen kunnen de vakantiebungalows dan weer worden voorzien van Internet en Interactieve TV.

Diensten

Assembly Technologies
Fiber Solutions
Network Solutions

Werkzaamheden

Glasvezel infrastructuur

Branche

Recreatie & Amusement

Locatie

Hilvarenbeek

Bij dit project hebben we gebruik gemaakt van glasvezel, deze techniek is o.a. ideaal voor het overbruggen van lange afstanden. Sinds kort hebben we een aparte werkmaatschappij welke zich volledig richt op de ondergrondse glasvezeltechniek, lees er meer over!

Meer over Fiber Solutions

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

    Ik heb de Privacy Statement van Intelectric goed gelezen en verklaar door het aanvinken van onderstaand vakje daarmee akkoord te zijn:*