Referenten

SHL Offshore Contractions

Seaway Heavy Lifting is een toonaangevende offshore-aannemer in de wereldwijde olie-, gas- en hernieuwbare-energiesector. SHL is wereldwijd actief en richt zich op de Noordzee, de Middellandse Zee, Amerika, Afrika, Azië, de Stille Oceaan en het Midden-Oosten.
SHL gaat verhuizen naar een ander kantoorgebouw in Zoetermeer, deze wordt momenteel geheel verbouwd en aangepast aan de eisen en wensen van SHL

Intelectric Network Solutions levert en installeert hier in opdracht van één van haar vaste partners een volledig nieuwe bekabelinginfrastructuur, op basis van Legrand categorie 6A. Vanuit de vier SER locaties in het gebouw worden 2570 aansluitingen gerealiseerd, ook voor WiFi en AV worden aansluitingen aangebracht. De MER ruimte, welke op een centrale plek in het gebouw is gesitueerd, wordt met meerdere verticale backbone verbindingen gekoppeld met de SER locaties. De backbone wordt uitgevoerd middels categorie 6A verbindingen, glasvezel OM1 en OM4. Hiermee is SHL klaar voor de toekomst!

Off shore logo
SHL Offshore Contractors foto

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.