Referenten

VDL Groep

In opdracht van één van onze elektrotechnische opdrachtgevers zal Intelectric Network Solutions het hoofdkantoor van VDL in Eindhoven gaan voorzien van circa 800 categorie 6A aansluitingen. Momenteel wordt het bestaande hoofdkantoor uitgebreid en zal ook de huidige kantooromgeving worden vernieuwd. In totaal worden er vijf SER locaties voorzien, welke middels glasvezelverbindingen worden ontsloten op de MER ruimte van het gebouw.

Door Intelectric Projectmontage worden alle kabelgoten en wandgoten aangebracht. Wederom een project waar de synergie van Intelectric Network Solutions en Intelectric Projectmontage uitermate belangrijk is. Dit project is mede tot stand gekomen via voetbalclub FC Eindhoven. VDL is als hoofdsponsor verbonden aan deze club terwijl Intelectric al jaren broeksponsor is.

VDL Groep logo
VDL Groep hoofdkantoor

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.