Gigabit netwerk aanleggen

Wanneer u wilt profiteren van een snel netwerk zult u een Gigabit netwerk moeten aanleggen. Een Gigabit netwerk is aanzienlijk sneller dan een Fast Ethernet-netwerk. Bij een Fast Ethernet-netwerk is de maximale doorvoersnelheid tussen apparaten 100-Mbps per seconde. Met een Gigabit netwerk kan de doorvoersnelheid oplopen tot wel 1000-Mbps per seconde. Door een Gigabit netwerk te laten aanleggen is het dus mogelijk om de snelheid van uw netwerk te vertienvoudigen. Intelectric uit Eersel helpt u graag bij het aanleggen van een gigabit netwerk.

Bekabeling waarmee u een Gigabit netwerk kunt aanleggen

Als u zeker weet dat uw netwerk en apparaten geschikt zijn voor Gigabit, kunt u Intelectric Network Solutions inschakelen voor het aanleggen van het Gigabit netwerk. Intelectric Network Solutions is gespecialiseerd in het aanleggen van allerlei netwerkinfrastructuren. Het is belangrijk om kwalitatieve kabels te kiezen voor het aanleggen van het Gigabit netwerk. Er wordt met hogere snelheden gewerkt, dus dit zorgt er automatisch voor dat er betere kabels moeten worden gebruikt, zoals een prefab glasvezelkabel. Zorg er daarnaast voor dat de kabel nooit te lang wordt. De maximale lengte is 90 meter.

Bel voor meer informatie

Gigabit is echter niet bij ieder lokaal netwerk mogelijk. De apparaten moeten namelijk wel geschikt zijn. Er moeten Gigabit-netwerkkaarten aanwezig zijn. Laat u verder informeren door een van onze medewerkers door te bellen naar +31 88-1111888. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken.