Over Ons

De organisatie

Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit drie werkmaatschappijen, welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialisme:

Intelectric Network Solutions
Intelectric Projectmontage
Intelectric Assembly technologies

Intelectric Network Solutions is een totaal installateur van zwakstroominstallaties en verzorgt zowel nationaal als internationaal turn-key projecten op het gebied van datacommunicatie, telecommunicatie, beveiligingsinstallaties en elektrotechniek. Ook voor de totaalinrichting van uw computerruimte en/of datacenter is Intelectric Network Solutions uw partner.

Intelectric Projectmontage is een montagebedrijf wat zich volledig richt op de elektrotechnische installatiemarkt en uitsluitend werkt in onderaanneming van installateurs en systeemleveranciers met een bewust uitbestedingbeleid. Specialistes zijn onder andere het monteren van railkoker-, en kabeldraagsystemen.

Intelectric Assembly Technologies is inhouse gevestigd en is in staat om diverse halffabricaten te assembleren. Hierbij kunt u denken aan onder andere koper-, en glasvezelkabels, schakelkasten voor elektro-, koel- en luchttechniek, produceren en bewerken van kunststof behuizingen en codeerplaten, pre-staging en verpakkingswerkzaamheden.

Door de specialisaties van deze drie werkmaatschappijen en de zeer ruime werkervaring zijn wij in staat de kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zowel voor, gedurende als na realisatie van projecten, te waarborgen.

Momenteel werken er bij de drie werkmaatschappijen ruim 80 vaste medewerkers vol enthousiasme, voor een groot aantal vaste relaties in verschillende marktsegmenten.

Assembly
Lounge binnen
rolstoel Intelectric sponsoring

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringil la. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. ullam id dolor id nibh ultri cies ehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scel erisque nisl consect etur et. Donec ullamcorper nulla.