Blusgasinstallatie

Blusgasinstallatie

Een blusgasinstallatie dient om uw apparatuur te beschermen tegen brand. Het blust de brand echter niet met behulp van water, maar met blusgas. Dergelijke installaties worden met name gebruikt in ruimtes waar veel apparatuur aanwezig is. Het blusgas wordt in een ruimte of systeemkast gevoerd en vermindert het zuurstofgehalte. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de brand gedoofd wordt. Er is niet één type blusgas dat gebruikt kan worden. Mogelijke blusgassen zijn koolstofdioxide, stikstof of argon. Deze zijn milieuvriendelijk. Er bestaan ook chemische blusgassen, zoals FM 200 en NOVEC 1230. Chemische gassen zijn ook in kleinere hoeveelheden al doeltreffend.

Een blusgasinstallatie laten installeren

​Intelectric Network Solutions, een vooruitstrevend en dynamisch installatiebedrijf, kan voor u een blusgasinstallatie installeren. Wij werken met drie verschillende werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Het installeren van een blusgasinstallatie valt onder Intelectric Network Solutions. Intelectric Network Solutions is gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, implementeren en onderhouden van netwerk infrastructuren en computerruimtes. Ook zijn wij specialist op het gebied van glasvezeltechniek.

Als u meer informatie wilt over het monteren van een blusgasinstallatie, kunt u contact met ons opnemen via +31 88-1111888. Wij maken dan graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Andere bezoekers bekeken ook: