Serverruimte bouwen

Wilt u in uw bedrijf een serverruimte bouwen? Laat dit dan over aan Intelectric Network Solutions. Wij hebben drie werkmaatschappijen: Intelectric Network Solutions, Intelectric Projectmontage en Intelectric Assembly Technologies. Al deze werkmaatschappijen hebben hun eigen specialiteit. Daardoor kunnen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen. Wij zijn dus de ideale keuze om het bouwen van een serverruimte aan over te laten.

Een serverruimte bouwen: waar dient u rekening mee te houden?

Het bouwen van een serverruimte begint met de vraag welke bedreigingen er mogelijk zijn en in welke mate. Daarna volgen vragen over de klimaatbeheersing, stroomvoorzieningen en beveiligingen. Wij gebruiken onze eigen expertise en die van onze partners om een serverruimte te bouwen die aan al uw wensen voldoet en waar u uw serverapparatuur veilig kunt plaatsen. Wij vinden het hierbij ook belangrijk energiezuinig te werk te gaan en proberen dan ook altijd een energiezuinige serverruimte te bouwen. Voor het bouwen van een serverruimte kunt u terecht bij onze werkmaatschappij Intelectric Network Solutions.

Aanpassingen of uitbreidingen aan een bestaande serverruimte

U kunt ons niet alleen inschakelen voor het bouwen van een nieuwe serverruimte. Wij kunnen u ook helpen als u wat aanpassingen of uitbreidingen wilt aan uw bestaande serverruimte. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Voor een veilige en energiezuinige serverruimte bent u bij ons aan het juiste adres. Neem snel een keer contact met ons op via +31 88-1111888 en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Andere bezoekers bekeken ook: