Referenten

UPS Eindhoven

Recent is Intelectric Network Solutions begonnen met de aanleg van een universeel categorie 6A bekabelingsinfrastructuur van het merk Siemon in het nieuwe pakket sorteercentrum van UPS te Eindhoven.

In dit volledig geautomatiseerd pakket sorteercentrum met een oppervlakte van circa 41.000 m² en de overige gebouwen waaronder een kantoorgebouw, werkplaats, wasstraat en tank eiland wordt door Intelectric vanuit 21 patchlocaties de horizontale werkplekbekabeling bestaande uit categorie 6A aansluitingen en glasvezel aansluitingen aangebracht. De patchlocaties worden allemaal voorzien van 19 inch kasten en onderling verbonden middels redundante glasvezelverbindingen.

Alle glasvezelverbindingen ten behoeve van aansluitingen worden middels DUCT leidingen aangebracht waardoor het in de toekomst eenvoudig is om extra glasvezels bij te blazen. Het totale terrein heeft een oppervlakte van circa 148.000 m².

UPS Eindhoven

Gebouw
PSV Kampioen
Gebouw

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Ons doel: een werkomgeving creëren waar iedereen plezier heeft en zijn ambities kan waarmaken. Wij kijken niet zozeer naar opleiding en werkervaring, maar eerder naar enthousiasme en de wil om iets te bereiken. Als dat zichtbaar aanwezig is, zijn de mogelijkheden binnen Intelectric eindeloos.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bij Intelectric zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers! Klik daarom op onderstaande button.