Referenten

Vida XL

VidaXL is een internationaal online warenhuis. VidaXL biedt een verrassend assortiment van duizenden producten in de categorieën huis, tuin, garage, doe het zelf en kleding.

In de nieuwbouw van het innovatieve distributiecentrum en kantoor van ruim 100.0000m² vloeroppervlak verzorgt Intelectric Network Solutions in opdracht van één van haar elektrotechnische opdrachtgevers de levering en implementatie van een categorie 6A bekabelingsysteem met ruim 1.300 aansluitingen. Voor het onderbrengen van de bekabeling worden een MER ruimte en 24 SER ruimtes ingericht. Middels glasvezelverbindingen worden alle distributieruimtes verbonden.

Intelectric heeft de afgelopen jaren al meer infrastructuren aangebracht in distributiecentra van deze omvang. We zijn er dan ook trots op ook aan dit distributiecentrum te mogen meebouwen.

Vida XL

Gebouw
PSV Kampioen
Gebouw

Intelectric: een (werk)plek om je thuis te voelen

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringil la. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. ullam id dolor id nibh ultri cies ehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scel erisque nisl consect etur et. Donec ullamcorper nulla.